VI STÅR SAMMEN FOR ET PLASTFRIT HAV

En sund planet kræver et sundt hav.

Plastikforureningskrisen er et problem, der truer livet i havet globalt. Mindst 14 millioner tons plastik ender i havet hvert år. Det anslås, at plastikforurening dræber 100.000 havpattedyr hvert år.

Hos Klitmøller Collective er vi glade for at kunne annoncere en alliance, der rækker ud over vores egne kyster og tager globalt ansvar for den plastikforurening, der truer verdenshavene. Med vores nye partnerskab med ReSea Project hjælper vi med at fjerne plastik fra verdens have og floder. Vi samarbejder med ReSea Project for et plastfrit hav.

HVORDAN VIRKER DET?

Vi hjælper med at fjerne plastik fra hav og floder ved at støtte ReSea Project. Med vores engagement i ReSea Project støtter vi kampen mod havets plastikforurening.

ReSea Project tackler havplastikforurening med en lokalsamfundsdrevet oprydningsløsning, der dokumenterer og sporer al plastik fjernet fra have og floder ved hjælp af blockchain-teknologi. Dette sikrer det højeste niveau af sporbarhed af plastens oprindelse og videre transport til ReSea Project Sorting Facility. Her finsorteres og distribueres plastikken til ReSea Projects samarbejdspartnere for at blive brugt til nye formål.

Vi står sammen med ReSea Project. For et plastfrit hav.

Klik og se, hvor meget plastik der er blevet fjernet indtil videre